Documenten goedkeuren of
digitaal ondertekenen
Het goedkeuren van documenten in enkele seconden via een pushbericht en mobiele app. De klant kan via de mobiele app de goedkeuring en/of digitale ondertekening uitvoeren. Vraag een demo
Haal het maximale uit je merk Relevante en pro-actieve communicatie met gebruikers vanuit het merk. Promoot je app en genereer meer leads Vraag een demo Beveiligd videobellen Niets downloaden, niets installeren en geschikt voor alle apparaten, ook voor IOS Inclusief beveiligd digitaal vergaderen met agenda's, documenten, taken en verslagen Gratis binnen het Officeportaal te gebruiken Meer informatie Direct video starten vanuit het Officeportaal of mobiele app

Je eigen mobiele app inzetten voor optimale klantbeleving en je merk in beeld

Je klanten verwachten een professionele uitstraling van je kantoor en verwachten een efficiënte werkwijze als het gaat om de klant communicatie. Voor een optimale klantbeleving is een mobiele app onmisbaar. Focus op klant contactmomenten via een mobiele app is daarnaast een slim hulpmiddel om je merk goed in beeld te brengen bij je klanten. Via je eigen mobiele app kun je eenvoudig pushberichten versturen en artikelen plaatsen zoals nieuwsberichten, gewijzigde voorwaarden of interessante artikelen die de klant kunnen interesseren. Hiermee creëer je vertrouwen bij je klant en blijf je in contact.

Verzekeringsadviseurs


je kantoor digitaal organiseren vanuit klant communicatie

Via je eigen gepersonaliseerde mobiele app en klantenportaal combineer je alle klantcontactmomenten met je eigen administratieve taken. Door deze integrale benadering van alle werkzaamheden kunnen risico’s worden verminderd (WWFT).

Dit alles wil je doen in een beveiligde omgeving waarbij je klant niet in verschillende systemen hoeft in te loggen en ingewikkelde handelingen hoeft te verrichten.

Wil je meer informatie over ons betaalbare communicatieplatform en wil je weten wat die voor jou betekent, vraag dan een demo aan waarin we samen gaan kijken naar jouw situatie.

Mailen is verleden tijd

Iedereen kent de situatie waarbij veel tijd verloren gaat aan het opvragen en controleren van klant informatie. Via onze track-en-trace functionaliteiten hebben zowel klant als kantoor een duidelijk beeld van de situatie. Via voorgedefinieerde projectdossiers met klant- en kantoortaken kun je met 1 druk op de knop je klant duidelijk maken wat er aangeleverd dient te worden en kan de klant direct via mobiele app of klantenportaal eenvoudig de informatie aanleveren op de manier die voor de klant het beste past. Als kantoor heb je in 1 overzicht de status in beeld van alle klanten.

Samen stap voor stap de digitalisering van kantoor en klant vorm geven

De aanbieders van IT systemen overlappen elkaar met functionaliteiten waarbij ook de klant communicatie voor een deel is opgenomen. Ons klant communicatieplatform kun je aanvullend gebruiken op je bestaande systemen. Daarnaast kun je samen met ons kleine stappen zetten in de verdere digitalisering van kantoor en klant omdat wij alles modulair aanbieden binnen 1 platform en je gebruikt alleen wat je nodig hebt, dus aanvullend op je bestaande systemen. Impact is daardoor minimaal en je dagelijkse werkzaamheden kunnen gewoon doorgaan.

Voorbeelden kant en klare verzekeringsadviseur modules

Nieuwe klant onboarding

Stop met mailen. Ontvang gestructureerd alle informatie van de klant en communiceer met je klant op een efficiente manier op het juiste moment met de juiste informatie.

AVG proof documenten delen

Via een email link kunnen personen of bedrijven toegang krijgen tot de documenten door sms authenticatie, ingestelde download frequentie en binnen een vastgestelde periode.

~

Digitaal ondertekenen

Veilig authenticeren van PDF documenten door de klant en vervolgens verzegelen op basis van een persoonlijk PKI certificaat. Wij beschikken over een eigen digitaal ondertekenen platform dus geen gebruik van externe signing providers.
i

Schade afhandeling

Schade informatie en foto’s kunnen eenvoudig worden aangeleverd vanuit je eigen bedrijfsapp

Z

Goedkeuring documenten

Via een pushbericht kan de klant door twee klikken een document goedkeuren en indien gewenst via chat commentaar geven of een vraag stellen zodat je eigen bedrijfsapp optimaal wordt ingezet.

Videobellen

Ervaar het gemak van videobellen voor je klant en jezelf binnen je eigen gepersonaliseerde mobiele app. Geen gedoe met inlogcodes en software, zelfs geen gedoe met browsers.

Prijzen

* Neem contact met ons op voor de voorwaarden

Heb je een vraag?

Stuur een bericht of bel +31(0) 85-0187707

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www/wp-includes/formatting.php:5716) in /www/wp-content/plugins/nitropack/functions.php on line 487