Een krachtige en unieke combinatie van Continu Verbeteren, flexibele cloud applicaties en duurzaamheid

Wij zijn een jong en dynamisch IT-bedrijf met een missie. Een nieuwe speler met een frisse blik op Continu Verbeteren, IT innovatie en duurzaamheid. Gecertificeerd op ISO 9001, ISO 27001 en NEN7510.

Wat is Continu Verbeteren?

Continu Verbeteren is een gewoonte waarbij wordt gesteld dat er altijd mogelijkheden zijn om de organisatie te verbeteren. Het is de toewijding om elke dag beter te worden, niet om een keer iets te veranderen. Als we niet elke dag werken aan verbetering, gaan we steeds verder achteruit. In essentie wordt alles met de tijd slechter. Op basis hiervan kan worden gesteld dat Continu Verbeteren niet iets leuks is om te doen (wanneer we tijd hebben), maar een verplichting voor bedrijven die willen blijven bestaan.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Met ons unieke software platform, boordevol slimme apps en cloud applicaties, verbeteren wij communicatiestromen tussen kandidaten, medewerkers, klanten en kantoor. Stapsgewijs, zonder grote investeringen en risico’s én altijd betaalbaar.

Waarom Continu Verbeteren?

Ondanks dat Continu Verbeteren de focus kan hebben op alle facetten binnen de organisatie, kun je zien dat het aandeel van IT in het proces van Continu Verbeteren steeds groter wordt. Dat geldt voor de wijze waarop Continu Verbeteren wordt uitgevoerd en ondersteund, maar ook voor de IT gerelateerde verbetersuggesties die wij vanuit de praktijk voorbij zien komen.

Het volgende probleem doet zich vaak voor: je hebt geen IT afdeling of je IT afdeling heeft geen tijd waardoor de verbetersuggestie niet geselecteerd wordt voor de realisatie.

Wij bieden daarom zonder de inzet van je IT afdeling een flexibele software laag bovenop het bestaande systeem waardoor je in staat bent om continu te vernieuwen door de inzet van je eigen medewerkers. Je krijgt steeds meer grip op IT. Je profiteert van nieuwe ontwikkelingen binnen het software platform en je bepaalt zelf of de software moet worden aangepast aan je eigen situatie. Dus samen met de Continu Verbeteren toolbox en onze kennis en ervaring op het gebied van Continu Verbeteren bieden wij alle ingrediënten die nodig zijn om jouw bedrijf vanuit allerlei invalshoeken naar een hoger niveau te tillen.

Duurzaamheid

De traditionele manier van software ontwikkeling en het onderhouden van applicaties is niet duurzaam: elke keer weer is de software verouderd en moet er veel geld worden uitgegeven om het te wijzigen. Alle leveranciers hebben deze uitdaging en de afhankelijkheid van je bedrijf is groot. Wij denken dat het slimmer kan: op basis van Open Innovatie principes en het gebruik van open source software bundelen wij kennis en ervaring. Niet alleen op het IT vlak, maar ook door onze klanten met elkaar in verbinding te stellen en de kosten van IT innovatie samen te delen.

Nieuwsgierig naar wat Brixxs voor jouw organisatie kan betekenen? We helpen je graag persoonlijk verder.