De Notaris App. Blijvend en proactief onder de aandacht van je doelgroep

Brixxs tilt uw kantoor naar een hoger niveau. Met focus op efficiëntie en betrokkenheid hebben wij oog voor uw klanten en medewerkers. Door alle bedrijfsinformatie en -communicatie op één plek samen te brengen, ontstaan er directe en efficiënte lijnen. Wij verbinden en ontzorgen. Met onze slimme IT oplossingen bespaart u tijd, vergemakkelijk uw administratieve- en klantgerichte processen en creëert u een glimlach op de werkvloer en daarbuiten. Zorgeloos aan de slag met een gecertificeerde IT organisatie voor ISO 9001, ISO 27001, NEN7510 en zeer ervaren professionals.

De notaris app

De notarismarkt is een roerige markt. Wet- en regelgeving veranderen regelmatig en uw klanten worden regelmatig benaderd met mooie aanbiedingen van andere kantoren, bijvoorbeeld voor het goedkoop oprichten van een bv. Als notariskantoor wordt het steeds belangrijker om een persoonlijke band op te bouwen met uw relaties. Het regelmatig een-op- een onder de aandacht komen bij uw doelgroep is hierbij essentieel. In deze 24-uurseconomie verwacht uw klant dat hij snel en efficiënt bij u terecht kan en dat belangrijke informatie altijd en overal voorhanden is.

Met een eigen App bent u in staat om uw relatie altijd en overal van informatie te voorzien. U kunt zich voorstellen dat uw relatie direct telefoonnummers wil hebben of antwoorden op veelgestelde vragen. Anderzijds kunt u zich voorstellen dat het handig kan zijn om snel de de kennisbanken te raadplegen, vragen te stellen via uw App of per direct een offerte aan te vragen. Deze App maakt het makkelijker voor u en voor uw relatie. En dit alles terwijl u met uw naam en App-logo dagelijks voorbij komt op de telefoon van uw relatie.

De NotarisApp is een App (iOS, Android, tablet en smartphone) en volledig gemaakt in de huisstijl van uw eigen kantoor. Uw App wordt door ons kantoor compleet en volledig ontzorgd opgeleverd inclusief vormgeving, content, marketingplan, updates en support. Met ons uitgebreide Content Management Systeem kunt u -indien u dat wenst- uw App zelfstandig beheren, leads bekijken, downloads analyseren en pushberichten sturen op basis van een doelgroep pro el.

Samenvattend richt De NotarisApp zich onder andere op:

  • Het opbouwen van een profielendatabase van klanten en potentiële klanten.
  • Het maandelijks versturen van adviezen op basis van een pro el (zakelijk en particulier).
  • Het actief genereren van leads vanuit uw eigen netwerk en dat van uw klanten.
  • Het zichtbaar bieden van meer service aan uw klanten (verhogen klantloyaliteit; zorgplicht).

Heb je hulp nodig of je hebt een vraag? We helpen je graag persoonlijk verder.