Wij zorgen voor interactie met je medewerkers en klanten

Wil je binnen je bedrijf onder je medewerkers en met je klanten meer betrokkenheid creëren? Onze software is dé oplossing om je bedrijf te personaliseren. De huidige samenleving is innovatief en razendsnel: uit onderzoek blijkt dat 83% van de verstuurde pushberichten binnen een uur worden gelezen. Juist daarom geven wij de voorkeur aan persoonlijk en direct contact. Een betrokken medewerker en een tevreden klant tellen voor twee! Onze software ondersteunt en stimuleert een laagdrempelige en proactieve wederzijdse informatievoorziening binnen je bedrijf.

 Laagdrempelige digitale communicatie met je medewerkers en klanten

 Videobellen met één druk op de knop

 Versturen van persoonlijke (interactieve) pushberichten

 Digitaal accorderen en ondertekenen

Direct persoonlijk contact

Laagdrempelige digitale communicatie is van groot belang om in contact te komen én te blijven met je medewerkers en klanten. Met onze software behartigen we, door middel van videobellen in uw browser, de wens om werkrelaties op een simpele, snelle en vooral efficiënte manier te onderhouden. Op elk gewenst moment, binnen elk gewenste omgeving.

Tijdbesparing

Onze software draagt bij aan tijdsbesparing voor je medewerkers en klanten. Met behulp van digitale goedkeuringsprocessen, digitaal ondertekenen en directe communicatie door inzet van (interactieve) pushberichten informeer je de medewerkers en klanten kort en bondig en kom je iedereen tegemoet in het vereenvoudigen van administratieve handelingen. Altijd laagdrempelig en persoonlijk!

Wij bieden je passende oplossingen

Om de interactie met je medewerkers en klanten te optimaliseren, richten wij voor je een mobiele app, tablet en desktopomgeving in. Op basis van een veilige stap voor stap benadering veranderen wij de huidige inkomende- en uitgaande communicatie in meerdere digitale communicatiekanalen.

Persoonlijke mobiele app oplossing

Videobellen

Beveiligd medewerker portaal

Beveiligd klanten portaal