Persbericht van Apptomorrow

 

AppTomorrow B.V. wordt Brixxs Mobile Solutions B.V.

Almere 22 augustus 2019 – De doorstart van AppTomorrow B.V. is inmiddels gerealiseerd. We hebben van veel klanten het vertrouwen gekregen om onze dienstverlening verder te ontwikkelen. Hierdoor kunnen we blijvend investeren in nieuwe koppelingen en ons klantenportaal verbeteren.

Door de overname beschikken we nu over een eigen IT organisatie met ervaren developers en business consultants. Hiermee kunnen we klanten beter en breder bedienen met oplossingen en IT diensten, denk aan diensten als videobellen en rechtsgeldig digitaal ondertekenen. Over enkele weken komen wij met een update van ons klantenportaal waarin deze producten en verbeteringen zijn geïntegreerd. Kijk op onze website voor meer informatie over onze dienstverlening.

De propositie van Brixxs Mobile Solutions B.V. is meer dan het maken van Apps. Wij zien de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Voor meer informatie kunt u contant opnemen met het bedrijfsbureau van Brixxs Mobile Solutions B.V. via 020-3892288 of support@brixxs.com of het onderstaande contact formulier.

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www/wp-includes/formatting.php:5716) in /www/wp-content/plugins/nitropack/functions.php on line 487